Architecture, Design and Urbanism Competition Results Archive
Architecture, Design and Urbanism Competition Results Archive

021_11


Collaborative Designer Group

The main intention of the project aims to portray Tokio Replay Center in a timeless leisure center whereby the complexity of the technology itself highlighted the building image. We thought that is preferable to highlight on the pedestrian circulation. In the following idea, we are combining the circulation in the building with the existing MyWay 2. The building has been designed
with doubled frontage as well as access from the MyWay 2. The circulation pattern from these three entrances creates a grand diversity towards it space. The varieties of the floor level to mezzanine create a different hierarchy of spaces which may lead to the different experience to the users. The physical relationship between the users and the public are mutually enjoyed, thus demonstrating the entire structure as a living advertisement to the public. As the users pass once again through the level, they are bestowed with the brand’s lasting impression.

Winners of the Competition Tokyo Replay Center

FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinPinterestShare